Diensten

Het continu optimaliseren van processen, applicaties en data vraagt veel van organisaties en teams.

VALUE diensten

Wij willen voor onze klanten, opdrachtgevers en relaties het verschil maken door:

VALUE maturity scan & advies

Deze scan voeren wij uit binnen uw team of organisatie. Met de resultaten krijgt u inzicht in het volwassenheidsniveau van business & IT en krijgt u een advies met concrete verbetervoorstellen in handen waarmee u direct stappen kunt maken naar een hoger volwassenheidsniveau. Ook advies op een deelgebied zoals bijvoorbeeld functioneel beheer behoort tot de mogelijkheden.

Actief in vraag en aanbod bij elkaar brengen

We geloven in persoonlijk contact en kennis van zaken. Dit is ook de basis voor onze samenwerking met ons grote netwerk van zelfstandigen. Wij zullen kandidaten alleen aanbieden als we ze goed kennen, ze vanzelfsprekend voldoende kennis en ervaring hebben voor een klus, maar ook alleen als er een match is.

Leermeesters op ons vakgebied

Onze experts vinden het stuk voor stuk leuk om kennis en ervaring te delen. Bij ons geen trainers die ver van het werkveld af staan. In een cursus of door individuele coaching en begeleiding helpt een expert uit de praktijk u en uw medewerkers verder.

Uitvoeren van werkzaamheden 

Als u iemand nodig heeft die met nieuwe energie het goede voorbeeld kan geven, ook dan kunt u bij To The Point Company terecht. Wij leveren voor korte of langere termijn onze uitstekende eigen professionals die uw uitdagingen met beide handen aanpakken. Onze medewerkers gebruiken het VALUE model als referentie en hebben altijd het To The Point netwerk achter zich staan om te sparren of klankborden wanneer dat nodig is. 

Expert sessies 

Ons vakgebied is altijd in ontwikkeling en er komen steeds weer nieuwe inzichten bij. Het delen van deze inzichten, kennis en ervaring doen we graag met mensen buiten onze eigen organisatie. Met inspirerende expert- of themasessies brengen we mensen uit ons netwerk bijeen.

Value diensten x Value model = Value2

Value diensten x Value model = Value2

Scroll naar top
Chat openen
1
To The Point Company
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?