DOING THE RIGHT
THINGS TOGETHER

Welkom bij To The Point Company. Dé go-to plek waar business en IT elkaar ontmoeten.  

Bij ons draait alles om het optimaliseren van processen, applicaties en data. Of je nu klant bent die op zoek is naar oplossingen of een sollicitant die een nieuwe kans wil grijpen, bij ons ben je aan het juiste adres. Onze collega’s staan voor elkaar klaar en samen werken we met plezier en enthousiasme aan de uitdagingen van onze opdrachtgevers! 

Waar we blij van worden:

Work hard, play harder!

TTP NEXT

De TTP Next workshop is bedoeld voor organisaties die veranderingen willen bevorderen en de ‘NEXT step’ willen maken. Dit kan op elk niveau: van leidinggevenden die nieuwe strategieën en innovaties willen verkennen, teamleiders en managers die de samenwerking en effectiviteit van hun team willen verbeteren tot aan projectteams en afdelingen die complexe problemen willen aanpakken.

Balls of Synergy

Ben je klaar om de kracht van synergie tussen Business en IT te ontgrendelen? Tijd om de samenwerking binnen je team naar een hoger niveau te tillen? Wij verzorgen een workshop op maat en laten de “Balls of Synergy” je verrassen!


Wie we écht zijn:

TTP INSIDE

Neem een kijkje in het kloppende hart van ons bedrijf en leer de fantastische collega’s kennen die onze organisatie tot leven brengen. Ontdek hoeveel waarde zij hechten aan hun werk bij ons!

Eat, sleep, work, repeat… of niet?

Vacatures

Werken bij To The Point Company betekent dat je bij een van onze opdrachtgevers aan het werk gaat om daar een onuitwisbare indruk achter te laten. Daarnaast vind je het leuk om je kennis en ervaring te delen met collega’s en mensen uit ons netwerk, bijvoorbeeld in onze veelgeprezen themasessies. We beseffen ons dat dit alleen kan als je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen, op vakgebied maar zeker ook op persoonlijk vlak. Initiatief om jezelf en To The Point Company verder te ontwikkelen juichen we dan ook toe!

Informatieanalist
Jij sleutelt aan gegevens om bedrijfsprocessen te boosten en informatiesystemen te finetunen.
Product Owner
Organiseren zit in jouw bloed. Jij behartigt de belangen van de klant en vertaalt zijn/haar wensen zodat je teams weten wat er gedaan moet worden.
Business Analist
Je bent een echte verbinder, verbeteren zit in je bloed en jij weet mensen te overtuigen van de noodzaak van een verandering.
Functioneel Beheerder
Het beheren en verbeteren van applicaties en processen is jouw ding. Net even dat stapje meer zetten en weten wat je klant werkelijk nodig heeft.
Scroll naar top
Chat openen
1
To The Point Company
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?