IREB Foundation Training

De IREB Foundation training van To The Point bereid je voor op het behalen van het CPRE-Foundation certificaat.

Wat is de IREB Foundation training?

Met de IREB Foundation training van To The Point Company ben je goed voorbereid op het IREB Foundation examen. Ben je werkzaam als requirements engineer, business- of informatieanalist of wil je doorgroeien naar een van deze rollen? Schrijf je in voor onze training en leer alles over het vakgebied Requirements Engineering!

Wat leer je in onze IREB foundation training in Culemborg?

Tijdens onze IREB training in Culemborg word je voorbereid op het behalen van het CPRE-Foundation certificaat van het internationaal erkende IREB (International Requirements Engineering Board). Op het gebied van Requirements Engineering krijg je alle informatie die je nodig hebt en je leert deze informatie in de praktijk te brengen. Je maakt kennis met verschillende typen requirements, leert diverse elicitatietechnieken en kan requirements vervolgens SMART beschrijven. Daarna ga je aan de slag met verschillende modelleertechnieken, waaronder het opstellen van use case, activity en klasse diagrammen. Ook wordt er aandacht besteed aan validatie van requirements door de verschillende stakeholders; de belanghebbenden.

Veranderen met impact

Requirements management en examenoefeningen

Een ander belangrijk element van Requirements Engineering is het managen van requirements. Requirements Management omvat het beheren van requirements met betrekking tot hun prioritering, versienummer en hun (onderlinge) traceerbaarheid. Ook wijzigingsbeheer (change requests) valt hieronder. Tijdens deze IREB foundation training in Culemborg besteden we veel aandacht aan diverse examenoefeningen. Ook is er aandacht aan hoe je alle nieuwe kennis het best in de praktijk kunt toepassen.

Wat kost een IREB Foundation training?

Wil je gaan investeren in een training en ben je benieuwd naar de kosten van een IREB training? Bij To The Point Company bieden we de IREB Foundation al aan voor €1595, exclusief BTW en de examenkosten. De benodigde literatuur, basiskennis requirements, en de cursusmap zijn inbegrepen in de prijs. Naast de IREB Foundation training kosten hoef je dus alleen de examenkosten te betalen. Dit bedrag gaat naar de exameninstantie en bedraagt tussen de €200 en €300.

Hoe is de IREB training in Culemborg opgebouwd?

De IREB training vindt op 1 dag in de week plaats in Culemborg en bestaat uit drie dagen. Zodoende heeft de IREB foundation training een doorlooptijd van twee weken. Alle dagen starten om 09.00 uur en eindigen om 16.30 uur. Het overdragen van kennis vindt plaats door middel van Powerpoint-presentaties, individuele opdrachten, groepsopdrachten en discussies. We oefenen tijdens de hele IREB training met examenopgaven en oefeningen op basis van een casus. Zo ben je het beste voorbereid op het Foundation examen. We doen tot slot een oefenexamen om je optimaal voor te bereiden op het behalen van het CPRE-Foundation certificaat.

IREB Foundation training

Schrijf je direct in!

Jezelf klaarstomen om het CPRE-Foundation certificaat te halen? Schrijf je nu in voor de IREB Foundation training van To The Point Company in Culemborg. Of neem gerust contact met ons op.

Scroll naar top