Onze collega: Maarten Jansen

Onze collega Maarten Jansen is inmiddels ruim een jaar in dienst. In dit interview vertelt Maarten hoe hij dit jaar heeft ervaren, wat zijn drijfveren zijn en wat To The Point Company hem heeft gebracht.

Waar Maarten er als klein kind van droomde om, net zoals zijn opa, een schip aan te sturen als schipper, adviseert hij tegenwoordig organisaties de juiste keuzes te maken als procesconsultant. In het verleden heeft hij functies als PMO, Functioneel Beheerder en Business Analist vervult. Het geeft hem voldoening om bij complexe problemen samen tot de gewenste oplossing te komen en maakt hierbij graag gebruik van hulpmiddelen en methodieken zoals LEAN om deze problemen te visualiseren, te structureren en begrijpelijk te maken.

Ondanks dat de keuze uit organisaties tijdens zijn zoektocht naar een nieuwe werkgever groot was, sprong To The Point Company er voor hem bovenuit. Maarten: “Na contact op te hebben genomen werd er enorm snel geschakeld. Binnen 2 weken had ik 2 gesprekken gevoerd, een duidelijk beeld van de organisatie gekregen én ontving ik een aanbod. Ook aan mijn behoefte aan groei werd direct gehoor gegeven. Zo kon ik al vóór mijn start bij To The Point Company de cursus Business Analysis Practice en Requirement Engineering starten en vervolgens succesvol afronden. Inmiddels kan ik beamen dat het beeld dat mij is geschetst tijdens onze kennismaking volledig overeenkomt met de werkelijkheid. Er is oprechte aandacht voor de persoon zelf. Ik ben nog iedere dag trots onderdeel te mogen zijn van dit team.”

Naast zijn opdracht spreekt het hem enorm aan dat hij alle ruimte krijgt om To The Point Company verder te laten groeien en zelf de ruimte krijgt om te bepalen welke balans voor hem het beste is te combineren met zijn gezin. Naast zijn gezin is Maarten ook een fervent tafeltennisser en is hij tevens voorzitter van de tafeltennisvereniging. Een tweetal weken geleden heeft hij zelfs een tafeltennistoernooi voor al zijn collega’s georganiseerd.

Ambities heeft Maarten meer dan voldoende: “In de toekomst hoop ik in een zorginstelling als procesverbeteraar te mogen gaan helpen verandering te realiseren. Daarnaast hoop ik nieuwe collega’s te coachen en te helpen in hun groei en mijn bijdrage te kunnen blijven leveren voor To The Point Company. Dat succes zullen we dan samen vieren. Iets waar ik nu al naar uitkijk!”.

Scroll naar top
Chat openen
1
To The Point Company
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?