Quick Scan je organisatie!

Met de Quick Scan van To The Point Company ontdek je in no time de verbeterpunten van jouw organisatie of team.

Wat is de Quick Scan voor organisaties?

Met de Quick Scan van To The Point Company ontdek je in no time waar de verbeterpunten van jouw organisatie of team zitten. Binnen 10 minuten heb je een persoonlijk adviesrapport met een indruk van volwassenheid en verbetermogelijkheden op verschillende gebieden, die bijdragen aan een effectieve informatievoorziening. Zo krijg je inzicht in de inzet van mensen, applicaties, processen en data.

Waarom een snelle scan van je organisatie doen?

Door een Quick Scan van je organisatie uit te voeren, krijg je een duidelijk inzicht in de performance van de organisatie en kunnen lopende problemen of knelpunten worden opgelost. Door de globale evaluatie worden kansen en verbeterpunten goed zichtbaar. Een Quick Scan van je organisatie is daarom de perfecte manier om snel inzicht te krijgen in de sterke punten en uitdagingen van jouw organisatie of team.

Hoe werkt de Quick Scan van To The Point Company?

To The Point Company heeft een snelle organisatiescan ontwikkeld aan de hand van een online vragenlijst. Deze vragenlijst kost je slechts 10 minuten om in te vullen. Door middel van deze scan krijg je inzicht in de kansen en verbeterpunten om de organisatie naar een hoger niveau te tillen. Na afloop van deze scan kun je een persoonlijk adviesrapport downloaden met het verbeterpotentieel inclusief waardevolle tips.

Wat zijn de voordelen van een organisatiescan?

Het doen van een snelle scan van je organisatie of team heeft grote voordelen, waaronder:

  • Snel inzicht in het verbeterpotentieel
  • Direct kansen zichtbaar
  • Objectieve terugkoppeling
  • Lage drempel
  • Persoonlijk adviesrapport
  • Hét startpunt voor verbetering en groei!

Doe nieuwe inzichten op en verbeter de organisatie!

Onze scan is het perfecte startpunt voor verbetering. Om nieuwe inzichten op te doen en werkprestaties te verbeteren, heeft To The Point Company ook reflectiekaarten ontwikkeld. Deze unieke set kaarten biedt een praktische en effectieve manier om te reflecteren op jouw gedrag binnen een team en het functioneren van het team binnen een organisatie. En het mooiste is, deze set kaarten kan je hier gratis aanvragen!

IREB Foundation training

Doe de scan!

Dus waar wacht je nog op? Laat ons je helpen om jouw team te laten floreren en vul vandaag nog de Quick Scan in!

Scroll naar top
Chat openen
1
To The Point Company
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?