Testimonials

Wat vinden onze collega’s van het werken bij To The Point Company?

TTP is realistisch in de analyse, daadkrachtig in de uitvoering en heeft aandacht voor de mens. Het is een bedrijf waar je een enorme positieve flow/energie ervaart. Het is super fijn om te zien dat iedereen zo bedreven en bevlogen is en dat we een super leuk bedrijf aan het uitbouwen zijn. Een bedrijf waar je meewerkt aan de groei, waar je je collega’s (en partners en kinderen) kent, waar initiatief gewaardeerd wordt, waar werk en privé een goede balans hebben, en waar we met zijn allen keihard werken en het naar ons zin hebben.  Dat is waarom werken bij TTP zo fijn is.

Omdat ik het belangrijk vind om meer te zijn dan alleen een medewerker bij …., heb ik gekozen voor To The Point Company. To The Point Company geeft mij de ruimte om mee te denken in de koers die het bedrijf wil varen en op welke manier ik mijzelf daarin kan ontwikkelen. Voor mij is To The Point Company een bedrijf waar ik graag voor werk omdat de communicatielijnen zeer kort zijn, de collega’s vriendelijk en ik als medewerker gewaardeerd wordt.

Niet het uitstekende salaris, noch het aantrekkelijke bonussysteem, noch de ruime opleidingsmogelijkheden hebben mij uiteindelijk over de streep getrokken. Het zijn enerzijds de nadruk op respect, empathie, samenwerking en sociale bewogenheid én anderzijds de positief kritische kijk op nieuwe methoden zoals het agile werken geweest die de keuze voor To The Point Company hebben bepaald. Ik vind To The Point Company dan ook een uitermate geschikt bedrijf voor werknemers die meer zingeving willen in hun carrière en omringd willen zijn door ervaren sparringpartners met een gezonde kritische kijk op de werkwijze in ICT projecten.

TTP  is een jonge, bevlogen organisatie met een team van ervaren professionals die kritisch zijn in de analyse, maar daadkrachtig in de advisering van een oplossing(srichting), op deze manier kunnen wij van toegevoegde waarde zijn bij onze klanten. We zijn mensen met passie voor ons vak! Wat het zo leuk maakt om voor TTP te werken is dat je veel vrijheid krijgt om zelf invulling te geven aan de ontwikkeling van je eigen rol. Daarnaast krijg je hier ook de kans om een bijdrage te leveren aan de verdere groei van ons bedrijf. TTP is een bedrijf waar ook de medewerkers centraal staan, men heeft echt oog heeft voor de mens.

Terugkijkend naar waar ik mezelf heb kunnen uitdagen, in welk vakgebied ik plezier heb gehad, wat het werken nu “echt” leuk heeft gemaakt de afgelopen jaren, was toen ik bij een klein bedrijf aan de slag ging. Geen geplaveid traject, niet alles in kannen en kruiken, nog geen verhaal waar geen gat in te schieten was, waar alles vanaf scratch af aan neergezet moest worden. Dan leer je jezelf goed kennen. Het kiezen voor een klein bedrijf waar je geen nummer bent, niet alleen een urenmachine, waar initiatief absoluut nodig is en gewaardeerd wordt, waar ik me kan ontwikkelen en waar ik in mee kan bouwen en mee kan groeien ….. dat is voor mij TTP Company.

Bij To The Point Company staat kwaliteit, transparantie, openheid en ruimte voor een eigen mening hoog in het vaandel. Met gedrevenheid en ambitie wordt er hard gewerkt aan marktexpansie. Persoonlijk stel ik de onderlinge communicatielijnen; kort, open en oprecht erg op prijs. Daarnaast is er altijd een luistert oor als je tegen uitdagingen aanloopt. TTP geeft een positieve stimulans om jezelf te ontwikkelen welke een belangrijke drijfveer voor mij is.

Our team

A descriptive paragraph that tells clients how good are you and proves that you are the best choice that they’ve made.

Don John

Founder

Nick Fury

Director of tech department

Scroll naar top
Chat openen
1
To The Point Company
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?