Informatieanalist
IREB Foundation

Deze training stoomt je klaar voor het Nederlandstalige IREB Foundation examen. Je leert alles over het vakgebied requirements engineering. Je maakt kennis met verschillende typen requirements, leert diverse elicitatietechnieken en kan requirements vervolgens SMART beschrijven.

Daarna leer je verschillende modelleertechnieken waaronder use case diagrammen, activity diagrammen, klasse diagrammen op te stellen. Vervolgens wordt aandacht besteed aan validatie van requirements door de verschillende stakeholders (belanghebbenden). Een ander belangrijk element van requirements engineering is het managen van requirements.

Requirements management behelst het beheren van requirements met betrekking hun prioritering, versienummer en hun (onderlinge) traceerbaarheid. Ook wijzigingsbeheer (change requests) valt hieronder.

Tijdens de training besteden we veel aandacht aan examenoefeningen. Maar er is zeker ook aandacht hoe je al deze nieuwe kennis het best in de praktijk kunt toepassen.

Doelgroep

De training is bedoeld voor iedereen die werkzaam is als requirements engineer, business- of informatie analist of wil doorgroeien naar een van deze rollen.

Werkvorm

De kennisoverdracht vindt plaats door middel van Powerpoint-presentaties, individuele en groepsopdrachten en discussies. Gedurende de gehele training wordt geoefend met examenopgaven en oefeningen op basis van een casus. Tevens is er een oefenexamen.

Groepsgrootte

Voor deze training bestaat geen minimum aantal cursisten. Indien je daar prijs op stelt kan de training ook individueel worden gegeven. De maximale groepsgrootte is 12 personen.

Opbouw en duur

De training bestaat uit 3 dagen en vindt plaats op 1 dag in de week. De training heeft dus een doorlooptijd van 2 weken. Alle dagen starten om 09.00 uur en eindigen om 16.30 uur.

Meer informatie? Neem contact op met:

bas.van.gils@tothepointcompany.nl

Prijs

€ 1595,00 (excl. examenkosten en BTW)

Data 3-daagse training
  • 24 maart
  • 31 maart
  • 7 april
Locatie training
Multatulilaan 12, Culemborg, 4103 NM, Nederland
Close modal window

Enorm bedankt voor je aanmelding!

Je ontvangt binnen twee werkdagen een e-mail ter bevestiging.