Over ons

Onze naam zegt het eigenlijk al, we richten ons op de kern van de zaak en zijn daarbij tegelijk tactvol en toch eerlijk. We willen onze opdrachtgevers positief verrassen met veranderingen die daadwerkelijk waarde toevoegen en de verwachting overtreffen. We helpen onze opdrachtgevers keuzes te maken en werken samen met hen aan de juiste oplossingen.

Ontstaan

Zoeken naar verbetermogelijkheden zit in ons bloed en zo is ook To The Point Company in 2014 ontstaan. Door zijn ervaring als consultant ontwikkelde Bas van Gils een duidelijk beeld van de, in zijn ogen, ideale organisatie waar mensen samenwerken op basis van wederzijds vertrouwen en respect. Bij vertrouwen past ook dat collega’s verantwoordelijkheid krijgen en eigenaarschap kunnen laten zien, zonder ooit het gevoel te hebben er alleen voor te staan. To The Point Collega’s staan voor elkaar klaar! Samen met onze platte organisatie zorgt dit ervoor dat we met plezier en enthousiasme werken aan de uitdagingen van onze opdrachtgevers. Van onze opdrachtgevers krijgen we terug dat dit zich vertaalt in kundige en zeer betrokken collega’s.

Wie zijn wij?

*Wij zijn F.R.I.S.:
Focus: Kernachtig en doelgericht
Resultaat: Met impact en waarde toevoegend
Inspiratie: Met bezieling en innerlijke motivatie
Samenwerking: In verbinding met elkaar en met jezelf 

Wat doen wij

Wij zorgen ervoor dat processen, applicaties en data optimaal waarde toevoegen zodat organisaties kunnen voorzien in de behoefte van hun klanten. Wij helpen onze opdrachtgevers met het verdiepen, prioriteren en realiseren van wensen.
Door aandacht te hebben voor de verschillende belangen en behoeftes binnen de organisatie zijn onze professionals in staat om voor blijvende verandering te zorgen. Hierbij hebben wij oog voor de mens en voor de werkelijke behoefte achter de vraag.
Dit doen wij in rollen als: Business Analist, Procesanalist, Informatieanalist, Functioneel beheerder, Scrummaster, Product Owner, Project- of Interim Manager of Teamleider.

We develop, We deliver, We matter!

Wij doen niet alleen wat van ons gevraagd wordt, we doen meer. Dit doen we samen met jou en samen zorgen we voor een resultaat waar je blij van wordt!

Wil je meer weten, neem dan contact op met
Bas van Gils
06-12381454
bas.van.gils@tothepointcompany.nl

of Esther van der Hoorn
06-58796648
esther.van.der.hoorn@tothepointcompany.nl
Scroll naar top
Chat openen
1
To The Point Company
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?