Balls of Synergy

Rolling forward, together!

De Balls of Synergy workshop is een uitgelezen kans om op een vernieuwende manier te werken aan teambuilding, het verbeteren van je vaardigheden rondom het ophalen van requirements en het versterken van de algemene samenwerking binnen je team of organisatie. Met een perfecte mix van leren, lachen en samenwerken, biedt deze workshop een onvergetelijke ervaring!

Wat is het?

Balls of Synergy is een workshop waarin je samen aan de slag gaat met Sphero Balls – kleine programmeerbare robotballen – die een parcours moeten gaan afleggen. Wat de robotballen precies moeten doen ga je zelf uitzoeken door de requirements op te halen met de in de workshop besproken technieken. Deze activiteit vereist een combinatie van vaardigheden:

TEAMWORK

Samenwerken is essentieel om de ballen efficiënt door het parcours te leiden.

Low-code programmeren

Je leert de basis van programmeren door de Sphero balls te besturen, wat zorgt voor een toegankelijke introductie tot de wereld van coding!

Requirements verzamelen

Je haalt requirements op bij de fictieve opdrachtgever en eindgebruiker. Hierbij dien je onderscheid te maken tussen eisen en wensen.

Competitie & Fun

Een gezonde dosis competitie gecombineerd met veel plezier zorgt voor een onvergetelijke ervaring!

Voor wie?

  • Business analisten en functioneel beheerders die de onderliggende behoeften van hun opdrachtgevers of eindgebruikers op een innovatieve manier willen ontdekken.
  • Business en IT-teams die de verbinding willen versterken en de samenwerking willen verbeteren.
  • Elke organisatie die de banden binnen hun teams wil versterken door middel van een leuke, uitdagende en educatieve activiteit.

Waarom?

De workshop is meer dan alleen een teambuildingactiviteit. Het is eye-opener voor de kansen en valkuilen van behoeftes ophalen door:

Verbeteren samenwerking

Teams leren op een speelse wijze effectief te communiceren en samen te werken.

Van elkaar leren

Je wordt uitgedaagd om met anderen de ervaringen rondom het verzamelen van requirements te delen en van elkaar te leren.

Ervaren

Je ervaart in een comfortabele en speelse setting hoe het is om requirements op te halen bij een onbekend onderwerp en dit te vertalen naar een werkende IT-oplossing. Of beter gezegd een rollende robotbal!

Leerzaam & Leuk

Je combineert het plezier van een teamactiviteit met praktische leerervaringen in low-code programmeren en teamdynamiek.

Nieuwsgierig?

We staan je graag te woord!

Maarten Jansen

Scroll naar top
Chat openen
1
To The Point Company
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?